Friday, September 4, 2009

Tag fm Abrahyn


I've been tagged by Abrahyn..tq dear so here goes....


1. Anda rasa anda hot?

‘Hot’ is very universal..hot sebab marah?? Hot sebab perasan mengancam?? Ker hot sebab rumah takde electric?? Hehehe apa2 pun terpulang pada empunya diri..for me today..yeah I feel hot cos dok umah pakai sleeveless..kekeke

2. Upload gambar kesayangan anda
:


3. Kenapa anda suka gambar ini?

Sebab..saya bergambar dgn anak2 saya yg juga buah hati pengarang jantung saya..n look at their happy faces…so pure n innocence.

4. Bila kali terakhir anda makan pizza??

Uisshhh lama gila..rasa2nya lebih 3 bulan.

5. Lagu terakhir anda dengar??

Lagu Raya..hehehe

6. Apakah yang anda buat sambil selesaikan tag ini??

Tgk TV..layan Astro

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka di panggil??

Baby..hehehe *malu*

8. Tag lagi 6 orang dengan senang hati..hehehehe

1. Adriana Az
2. Maznah Mokhtar
3. Lybeau
4. Kaseh
5. Yanie
6. kaezrin

*** siapa no1 kepada anda??

Rakan baik yg saya kenali lebih 10 tahun lepas..dahulu berkerja bersama2 dan mengharungi bermacam2 cabaran dan masaalah..she’s a shoulder to cry on..

***bagaimana pula no3??

My new found blogger friend yg satu kepala dgn saya..we almost agreed on many things even though tak pernah bersua muka

***pendapat anda pada angka 4?

Seorang yg sangat humble, food lover kalau nak tau best place to eat in town tanya lah dia..mmg pakar..

***kata sesuatu tentang orang no 2??

Seorang yg sangat kuat menjalani dugaan hidup..i admire her strength so much…if it was me..saya mungkin dah hilang akal..

***kata sesuattu tentang orang no 6??

Blogger tegar..bila ada waktu dia selalu mengupdate blog dan membuat hari2 suam saya ceria dgn entry2 yg simple tapi kena pada waktunya…hehehe

*** kata sesuattu tentang orang no 5??

Tauke segala tauke..business woman berjaya..apa saja yg u nak beli yanie ada..hehehe. Someone with taste and suka bergaya..hehehe

Okay that’s all…

7 comments:

Kaseh said...

ame roger dear.. nati i buat..hehhe tenkiu...muashh..

snowiffy said...

alahai amy!!! awat u puji i melambong i cuma business kecil-kecilan ala car boot sale je. u tu business women yg bjaya siap ada restaurant n outlet lagi. m so proud of u baby n salute u n hubby. both mmg sgt sesuai n pandai b'gaya :)

Abrahyn said...

u mmg hot la babe! ntah bile la nak jumpa u...sure i malu sebab i ni suam2 kuku jek...:p

adriana az said...

salam gerlfwennn...hehehe..sungguh touching apa yg ko ckp pasal aku...yeah,more than 10 yrs..14 yrs to be exact,flt to LHR..hahaha..aku zone D,ko zone C dua2 galley..hah..terer tak aku ingat.incase you still didn't know,aku sayang kat ko :)*emo pulak dah*its the hormones imbalance..

Amelia Khalik said...

Kaseh..no problemo..thanks dear.

Yanie..business jgk aperr..hehehe. I admire anybody who is so independent..:)

Abrahyn..uuiisshhh kita sama2 hot lahhh..masing2 with their own advantage kan..kalau dak masakan suami2 kita tergila2 kat kita..kekeke

Na..of course i remember..infact we celebrated our b'day on that flight..ur's on the way up mine on d way back!! hehehe..pas tuh d rest is history..kekeke..

Lybeau said...

Thanks.. sis... yeah I can't wait to meet you in person... InshaAllah... lagi sebulan... yehaaaaaaaa.... xxoo

maznah said...

me.. hehe... tu la gunanya kwn2 yang selalu bikin saya ketawa dan gembira...mak2 dara yang sgt baik ati. tq....