Wednesday, September 16, 2009

Finally!!!



Thank You Love!!!



11 comments:

eynda said...

Wow!! Tahniah :-)

Amelia Khalik said...

Thank u eynda..i'm so happy!!! Alhamdulillah..syukur..

naddy said...

wahhh syoknya, ada phone raya ehehehe

Amelia Khalik said...

Naddy..i nie dari tadi tak habis senyum lagi nie..mmg kes parah!!! kekeke

Ella said...

heheh..seronoknye sis, hp raya..
me pun selalu ngendeng2 hubby punya..hahah

tp bila time kene dera taip msg by him, rasa mcm aduh leceh plak pakai iphone ni..

pasni boley blogging used hp lah yer. heheh

naddy said...

ehehehehe i pun teringin tp dgr kata long list kat maxis... besides i think with the plan the phone jadi lagi mahal.... so tatau la mana nak beli without the plan.... ehehehe

Kaseh said...

#HIDUP HANYA SEBENTAR#
SEBENTAR senang
SEBENTAR sedih
SEBENTAR pokai
SEBENTAR berduit
SEBENTAR ketawa
SEBENTAR lagi…
LEBARAN Aidil Fitri

Andai jemari tak sempat berjabat, andai raga tak dapat bertatap, seiring bedug yang menggema, seruan takbir yang berkumandang, kuhulurkan salam menyambut hari raya Aidil fitri, jika ada kata serta khilafku membekas lara, mohon maaf Zahir dan batin..

Kaseh
(http://Transformasi2009.blogspot.com)

kamalia said...

hoho...bule pinjam ka?
mau testing jugak..

Amelia Khalik said...

Ella..u r right about the keypad tuh..i nie terhegeh2 nak sms org!! kekeke still not used to it.

Naddy yup with the plan mahal lah sket but without d plan rugi plak kalau takat pakai phone to make calls..cos function n software dia byk update..rugi oooo..hehehe

Kaseh..Selamat Hari Raya to u n family. Mintak maaf kalau ada terkasar bahasa atau sms.

Mak su..bleeyyyyy..ari sabtu kita main2 phone yek..kang tak jadi lak tlg mak masak..hehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

wahhhh serious ramai la plak ber raya handphone this year...most of it iphone la kan....

Amelia Khalik said...

Verde haah lah cam goreng pisang panas kan iPhone Nie...I pun terjebak sama Hehehe